Page 1 of 2

Loot tables not auto filling

PostPosted: Thu Mar 19, 2009 3:51 pm
by Meskhenet
Hello and thank you in advance for any help anyone can provide!

After updating to the newest release of webdkp's addon, I'm finding that when I shift click the item into the bid box from the bosses body, it enters a link now. (Good fix!) However, the addon isn't reading my loot tables, and the values for the items need to be hand typed in, or I need to hand type in the item itself for the prices to auto fill in. As you can guess, this is a daunting task when you have 24 other folks waiting to press forward in your raid, and I'm busy alt tabbed looking up our prices. :(

Is there any way to fix this and fast?

Thanks!

Jen

PostPosted: Thu Mar 19, 2009 6:02 pm
by Quartal
I'll see what I can do tonight. Thanks for the heads up
-Q

PostPosted: Thu Mar 19, 2009 9:27 pm
by Meskhenet
You're welcome! Thanks for looking into it! <3

PostPosted: Tue Mar 24, 2009 1:02 pm
by Meskhenet
Any new info about this issue? Id really hate to have to go another week like this. :(

PostPosted: Mon Sep 07, 2009 2:53 pm
by sunshinegurl08
I have the exact same problem with ToC 25. The mod works beautifully for Ulduar loot, but won't feed over any of the costs for ToC 25 loot.

Issue:

PostPosted: Mon Sep 07, 2009 3:52 pm
by Zevious
An interesting issue that appears to not have been touched for a long time. I can't make any promises but bump this thread up in a week or so. I am finishing a graphical interface for the log and can probably look into this next.
http://ntlguild.info/forum/index.php?board=36.0

Issue:

PostPosted: Sat Sep 12, 2009 7:36 am
by Zevious
Alright, I finished my Visual Log mod. Is anyone still having this issue?

PostPosted: Sun Sep 13, 2009 10:05 pm
by Jykor
Since the latest patch I can no longer shift-click the item into the addon, I have to type everything in. It's never worked in VoA but now it doesnt matter if we're in ulduar or toc either. Shift click doens't work.

Sounds similar to what the OP said.

A New Hope is my guild.

JJ

Jykor

PostPosted: Mon Sep 14, 2009 11:14 am
by Zevious
Hey Jykor,

I assume you mean when you shift click how it pastes the item into the bidding window or award window right? Or are you referring to issues with it referencing your loot table?

PostPosted: Thu Sep 17, 2009 6:27 pm
by Jykor
I mean shift click to autofill.

Then when I type in the name of the loot, when I award the item it doesn't display the item in chat, it's just space where the loot name usually is.

JJ

Issue

PostPosted: Fri Sep 18, 2009 3:28 pm
by Zevious
Hi,

For the shift click issue I believe my vs fixes this:
http://ntlguild.info/forum/index.php?topic=175.0

Please synchronize to the web before installing this vs. I've added variables to the log file and if you have old values in the log file you may get errors.

Zev

Re: Loot tables not auto filling

PostPosted: Fri Feb 22, 2019 10:09 pm
by xofypow
Sometimes loot tables is not work as auto filling because some time bugs and errors are occurred in the database. I know this thing because few months ago I read this about custom writing uk and they face similar situation.

Re: Loot tables not auto filling

PostPosted: Sun May 05, 2019 11:10 am
by verugal

Re: Loot tables not auto filling

PostPosted: Fri May 31, 2019 12:34 am
by verugal

Re: Loot tables not auto filling

PostPosted: Mon Jun 24, 2019 11:20 am
by verugal